پارامترهای محرک:
مبدل – نوع محرک – طول مدت – شدت – نسبت تکرار و فاصله بین محرکها (بزرگسال – کودک) پاسخ 40HZ – تعداد و توالی ارائه محرکها – پلاریته – محرک یک / دو گوشی – گوش راست یا چپ.
مبدل:
AMLR با هر دو نوع مبدل روی گوشی یا اینسرت قابل سمعک زیمنس هوشمندانجام است. در مبحث AMLR، مزایایی برای استفاده از اینسرت در مقابل روی گوشی برای ABR بیان شده است (جدول 3-3) اکثر این مزایا در مورد AMLR صدق نمیکنند. به تعبیر دیگر بعضی معایب بیان شده برای استفاده از هدفون روی گوشی در ثبت ABR. در مورد AMLR صحیح نیست. مثلا: هنگام آنالیز موجهای اول در EchoG یا ABR خود محرک باعث ایجاد آرتیفکت میشود (با استفاده از هدفون روی گوش) که این مطلب در مورد AMLR مطرح نیست. حتی Na که کوتاهترین نهفتگی را در میان موجهای AMLR دارد. نیز حدود 10 تا 15 میلی ثانیه بعد از چارچوب زمانی جدی ترین آرتیفکتهای ناشی از محرک ثبت میشود. به هر حال، مزایای برجسته استفاده از اینسرت در مقابل هدفون روی گوشی، برای ثبت همه پاسخهای الکتروفیزیولوژیک شنیداری، در مورد AMLR نیز اهمیت زیادی دارد: مانند افزایش کاهش بین گوشی (IA)، کاهش بیشتر نویز زمینه، بهداشت گوش (با بالشتکهای یکبار مصرف اینسرت)، و راحتی بیشتر.
مورد آخر (راحتی بیشتر) به ویژه در کارهای تحقیقاتی مفهوم پیدا میکند (جلسات آزمون طولانی هستند و بیمار در زمانی طولانی تر میتواند آرامش داشته باشد). برای ثبت AMLR، استفاده از اینسرت توصیه میشود (کودکان و بزرگسالان). AMLR را با محرک BC نیز میتوان ثبت کرد.
نوع محرک
دو نوع رایج محرک برای ثبت AMLR، تون برست و کلیک است. در منابع مختلف، تعاریف متفاوت (و ناهماهنگی) از دو واژه فوق ارائه کردهاند. گاهی این دو واژه را به جای دیگری بکار میگیرند. در مقالات مختلف باید به تفاوت روش تحقیق، و تفاوت دیدگاهها (ادیولوژیک – نورولوژیک و سالمندی و ... ) توجه کرد. تا همین اواخر، تنها محرک AMLR کلیک بوده است. اکنون استفاده از سیگنال تون برست طولانی تر در AMLR بالینی تایید و تشویق میشود. (برای دو جنبه AMLR : تعیین آستانه و نورولوژی). در بررسی تفاوت بین AMLR با کلیک و با تون برست، طول مدت اهمیت دارد (که در قسمت بعد بررسی میشود).